Domeniu de activitate: Productie de cabluri pentru cauciucuri

Locatie: Slatina, (OT)

Suprafata: 21.000,00 mp

Hala industriala: design si proiectare, antreprenoriat general

Lucrarea realizata la Slatina pentru PIRELLI-CORD este una de referinta.

Marimea si importanta proiectului ne-a adus in situatii dificile din care am iesit cu bine doar datorita profesionalismului si experientei dobandite in decursul anilor.

Lucrarea cuprinde mai multe hale, corpuri de birouri si anexe, design-ul si proiectarea structurala fiind realizata de catre noi, impreuna cu productia fundatiilor, a structurii prefabricate si a inchiderilor perimetrale prefabricate, cat si montajul acestora, celelalte lucrari (sistematizare teren, pardoseala industriala exterioara si interioara, canalizare, tamplarie, suprabetonari etaje, etc) realizandu-le prin antreprenoriat general. In realizarea acestei lucrari am pus un accent deosebit pe impactul estetic al sistemului de inchideri perimetrale, jocul de linii si culori putand crea un efect important, acest lucru avand impact si asupra imbunatatirii mediului de lucru al personalului lucrativ.

© 2020 / Gemina Group - Constructii din prefabricate din beton / Hale industriale din beton, Constructii civile din prefabricate din beton

Realizare site web: HASS Web Design