+40729032728

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Hale industriale și construcții inovative - Gemina GROUP

gemina@gemina.ro

Contactați-ne oricând!

Hale industriale și construcții inovative - Gemina GROUP
PRO OPTICA S.A.

PRO OPTICA S.A.

  • tip proiect/servicii oferite Lucrare la cheie
  • domeniul de activitate dezvoltare inginerie optică de înaltă precizie
  • localizare Frumușani (CL)
  • suprafață 2357mp, P+1Ep

Despre proiect

Lucrarea, efectuată la cheie, cuprinzând proiectele pentru fazele de autorizare și execuție construcție hală industrială și birouri (fundații, structură de rezistență, închideri perimetrale, acoperiș), platformă exterioară, pardoseli interioare cu rășină epoxidică, instalații sanitare, termice, ventilare, electrice, detecție și desfumare, compartimentare și finisaje în zona de birouri, a făcut obiectul unui proiect pentru o construcție de cercetare – dezvoltare și producție componente electro-optice de înaltă precizie.

Firma noastră a realizat atât proiectarea structurii, design-ul construcției, execuția elementelor prefabricate, începând de la fundații și terminând cu elementele de acoperiș, cât și montajul acestora.

Și, ca în fiecare proiect realizat de către noi, am inclus elemente arhitecturale distinctive, specifice închiderilor perimetrale din prefabricate, astfel încât pereții din zona administrativă sunt din beton termoizolați cu rezistență la foc de 120’ și un design realizat din îmbinarea a două forme de matrițe pentru beton.

Fiecare spațiu a fost studiat pentru a menține standardele de acuratețe, ca urmare a mediului de lucru generat de specificul activității.

Materialele, sistemele de instalații și echipamentele au fost studiate cu cei mai buni specialiști în domeniu.

Zona administrativă a fost studiată împreună cu un arhitect de design interior pentru a satisface cele mai ridicate cerințe.

Materialele și punerea în operă sunt de cea mai înaltă calitate, reușind să realizăm un proiect la standarde internaționale.

Nici un detaliu, nici măcar din punct de vedere estetic nu a fost lăsat la voia întâmplării, creând acel efect calitativ-superior pe care încercăm să-l redăm la fiecare proiect.

Prezentare video

Doriți un proiect similar ?

SLY NUTRICIA au avut încredere în noi.
SLY NUTRICIA
Buzău, jud. Buzău (BZ)
2950 mp
Mai multe lucrări