+40729032728

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Hale industriale și construcții inovative - Gemina GROUP

gemina@gemina.ro

Contactați-ne oricând!

Hale industriale și construcții inovative - Gemina GROUP
Istoricul companiei

Istoricul companiei

Istoricul companiei

Experiență de peste 100 de ani

Grupul GEMINA are o experienţă internaţională de peste 100 de ani în domeniu, proiectând şi executând lucrări din prefabricate la cheie în întreaga Europă.

În România, grupul Gemina, a fost prezent din 1997 unde, datorită experientei acumulate, este una dintre societățile cele mai dezvoltate în domeniul prefabricatelor, atat pentru nivelul tehnologic, cat si pentru calitatea esteticii. Tehnologia, tehnica de producție și de construcție este aceeași cu cea folosita în întreaga Europă, cu nimic de invidiat fata de țările dezvoltate deja de zeci de ani în același domeniu. Nu este vorba despre simple hale industriale, ci şi de clădiri multifuncţionale sau de serviciu, hoteluri, parcari etc., demonstrând că utilizarea prefabricatelor reprezintă un mijloc flexibil, care se pretează oricărei soluţii, prin analizarea ad hoc a structurilor şi finisajelor.

In străinătate, s-a construit mult, ceea ce a dus, inca de la jumătatea anilor ’80, la internaţionalizarea societăţii şi la confruntarea cu alte culturi şi experienţe de proiectare. În Franţa, s-au realizat lotizări industriale, centre multifuncţionale la Nisa, Lyon, Avignon, Antibes, Marseille; în Germania se regasesc de la hoteluri la centre de producţie atât în Berlin, cât şi în Frankfurt, München , Tübingen, Essen, Köln etc., chiar şi  în Anglia (Birmingham) s-a realizat o oţelărie…

Prin deschiderea pieţelor şi datorită globalizării, la jumătatea anilor ’90 s-a hotărât transferarea acestui bagaj de cunoştinţe şi în Europa de Est, pentru a servi investitorilor din piaţa locală, punând bazele companiei în România, însă asistând şi la deschiderea pieţelor vecine, din Bulgaria până în Ucraina.

Misiunea noastra este sa oferim beneficiarilor cele mai bune solutii tehnice si estetice, incercand sa inglobam in fiecare cladire atat profesionalismul dobandit dintr-o experienta de peste 100 de ani, cat si visurile fiecarui beneficiar.

Obiectul nostru principal de activitate il reprezinta furnizarea halelor prefabricate, unde asiguram designul, proiectarea, producerea si montajul tuturor elementelor prefabricate.

Marea majoritatea a lucrarilor pe care le executam sunt insa lucrari la cheie in care oferim solutii complete de:

  • Consultanta si proiectare lucrari de constructii
  • Antreprenoriat general
  • Management de proiect
  • Sistematizare teren si amenjari exterioare
  • Lucrari de structura  (infrastuctura si suprastructura)
  • Fatade
  • Hidroizolatii si termoizolatii
  • Pardoseli interioare si exterioare
  • Amenajari interioare
  • Instalatii (Electrice, HVAC, Antiincendiu, etc.)

Cine suntem

Proiectăm, producem și montăm construcții (civile și industriale) din elemente prefabricate din beton deoarece considerăm că sunt cele mai bune soluții de pe piață pe care le putem oferi unui beneficiar la ora actuală în acest domeniu.

Contactați-ne
DIAL S.R.L. au avut încredere în noi.
DIAL S.R.L.
Hârșova (CT)
5200mp, P+anexă vestiare
Mai multe lucrări