+40729032728

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Hale industriale și construcții inovative - Gemina GROUP

gemina@gemina.ro

Contactați-ne oricând!

Hale industriale și construcții inovative - Gemina GROUP
Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

 

Absolut NU!

In multe cazuri se realizeaza o economie însoțita de avantaje semnificative ale produsului nostru (rezistenta la foc, costuri de mentenanta scazute, rezistenta la impact, confort termic în cazul în care acoperisul este in totalitate prefabricat, etc.).

  • pentru o valenta estetica incontestabila
  • mentinerea valorii comerciale in timp
  • rapiditate la montaj
  • rezistenta ridicata la seism
  • confort termic si economie de energie incomparabile cu alte tipuri de inchideri perimetrale si de acoperis
  • rezistenta la foc si la lovituri
  • nu necesita intretinere

Bineînțeles!

Elementele noastre au sisteme ce asigura montajul si demontarea exact ca o structura metalica. Acest lucru este valabil la fel si pentru panourile noastre. Asta inseamna ca in caz de delocalizare demontam si montam la loc. Simplu, nu-i asa!?

Desfiintam un mit: o structura usoara nu înseamnă că se comportă mai bine în caz de cutremur. Este o mare prostie! Vom încerca să explicam mai ușor de înțeles pentru toți. Perioada de vibrație a unei clădiri care este analizata, permite calcularea forțelor seismice la care structura în cauză este supusă.

Perioada se calculează:
T=2*π*√(m/k) unde m=masa si k=rigiditatea

Toți cei care au un minim de cunostinte matematice pot înțelege că masa (m) și rigiditatea (k) fiind singurele valori care, pentru a dubla sau tripla masa (greutatea acoperisului), ajunge ca acest lucru sa aiba prin contrapunere o rigiditate dubla sau tripla pentru a obtine aceeasi perioada de vibrare (T) și prin urmare, același comportament seismic sau aceeași capacitate de răspuns la cutremur. CONCLUZIE: este suficient a contrapune modificarii masei, oricare ar fi ea, rigiditatea specifică.

Timpul de executie este redus de la 10% cu pana la 40%, fata de o structura metalica. Acelasi lucru este valabil si pentru panourile prefabricate daca le comparam cu montajul panourilor sandwich.
Pentru serviciile, calitatea produselor, competenta tehnica si inovativa si pentru seriozitate. Fiecare client e indrumat pas cu pas pe tot parcursul executiei si poate conta intotdeauna pe sfaturi si idei ce deriva din mai mult de 100 de ani de experienta. Cred ca este exact ce oricine cauta.

Cine suntem

Proiectăm, producem și montăm construcții (civile și industriale) din elemente prefabricate din beton deoarece considerăm că sunt cele mai bune soluții de pe piață pe care le putem oferi unui beneficiar la ora actuală în acest domeniu.

Contactați-ne
GEN. MEMBRANE au avut încredere în noi.
GEN. MEMBRANE
Buzau (BZ)
8.050 mp
Mai multe lucrări