+40729032728

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Hale industriale și construcții inovative - Gemina GROUP

gemina@gemina.ro

Contactați-ne oricând!

Hale industriale și construcții inovative - Gemina GROUP
DIAL S.R.L.
  • tip proiect/servicii oferite Hală industrială și vestiare P+1: design și proiectare, fundații, hală prefabricate (structură și închideri), acoperiș, trape desfumare, tâmplarie exterioară
  • domeniul de activitate producător panouri bordurate gard/plasă
  • localizare Hârșova (CT)
  • suprafață 5200mp, P+anexă vestiare

Despre proiect

Proiectarea a presupus un studiu minimalist, dar eficient al fluxului de producție, având în vedere că pentru această lucrare firma noastră a realizat fundațiile, structura prefabricată a halei, închiderile perimetrale, pardoseala interioară, tâmplăria exterioară și platforma.

Finisajele externe, inclusiv tâmplăria de calitate, au fost alese pentru a crea un tot armonios, obținându-se în final o lucrare de referință pentru noi.

Firma noastră a realizat atât proiectarea structurii, design-ul construcției, execuția elementelor prefabricate, începând de la fundații și terminând cu elementele de acoperiș, cât și montajul acestora.

Și, ca în fiecare proiect realizat de către noi, am inclus elemente arhitecturale distinctive, specifice închiderilor perimetrale din prefabricate, astfel încât pereții sunt din beton termoizolați cu rezistență la foc de 120’ și au design care îmbină trei culori, gri, alb și galben.

Prezentare video

Doriți un proiect similar ?

PRO OPTICA S.A. au avut încredere în noi.
PRO OPTICA S.A.
Frumușani (CL)
2357mp, P+1Ep
Mai multe lucrări