+40729032728

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Hale industriale și construcții inovative - Gemina GROUP

gemina@gemina.ro

Contactați-ne oricând!

Hale industriale și construcții inovative - Gemina GROUP
MIRAS S.R.L.
  • tip proiect/servicii oferite Hală industrială și birouri P+1: design panouri de închidere perimetrală, hală prefabricate (structură și închideri), acoperiș.
  • domeniul de activitate producător componente metalice
  • localizare Bănești (PH)
  • suprafață 4060mp, P+1Ep

Despre proiect

Lucrarea cuprinzând structura de rezistență, închideri perimetrale, acoperiș, trape desfumare, a făcut obiectul unui proiect pentru o hală de producție componente metalice.

Firma noastră a realizat atât proiectarea structurii, design-ul construcției, execuția elementelor prefabricate, începând de la fundații și terminând cu elementele de acoperiș, cât și montajul acestora.

Și, ca în fiecare proiect realizat de către noi, am inclus elemente arhitecturale distinctive, specifice închiderilor perimetrale din prefabricate, astfel încât pereții sunt din beton termoizolați cu rezistență la foc de 120’ și au design inovator de îmbinare tridemensională a culorilor cât și a formelor geometrice. Siglele companiei realizate pe pereții exteriori au fost realizate în procesul de fabricare a elementelor îmbinând mai multe materiale, texturi și culori.

Materialele și punerea în operă sunt de cea mai înaltă calitate, reușind să realizăm un proiect la standarde internaționale.

Prezentare video

Doriți un proiect similar ?

PIRELLI CORD au avut încredere în noi.
PIRELLI CORD
Slatina, (OT)
21.000,00 mp
Mai multe lucrări