Domeniu de activitate: Producatori, distribuitori incaltaminte

Locatie: Cluj-Napoca (CJ)

Suprafata: 3.000,00 mp

Hala industriala: design si proiectare, sistematizare teren, fundatii, hala prefabricata (structura si inchideri), pardoseala industriala de interior, tamplarie, canalizari

Hala industriala este destinata productiei de incaltaminte si a fost realizata pe un teren viran (astfel fiind nevoiti sa realizam si sistematizarea terenului), structura realizandu-se conform cerintelor legate de spatiul util de interior ce se preteaza pentru un astfel de domeniu de activitate, in functie de fluxul tehnologic.

Proiectarea a presupus un studiu minimalist, dar eficient al fluxului de productie, avand in vedere ca pentru aceasta lucrare firma noastra a realizat fundatiile, structura prefabricata a halei, inchiderile perimetrale, pardoseala interioara, tamplaria si lucrarile de canalizare.

Finisajele externe, inclusiv tamplaria de calitate, au fost alese pentru a crea un tot armonios, obtinandu-se in final o lucrare de referinta pentru firma noastra.

© 2020 / Gemina Group - Constructii din prefabricate din beton / Hale industriale din beton, Constructii civile din prefabricate din beton

Realizare site web: HASS Web Design