+40729032728

Luni-Vineri: 09:00-18:00

Hale industriale și construcții inovative - Gemina GROUP

gemina@gemina.ro

Contactați-ne oricând!

Hale industriale și construcții inovative - Gemina GROUP
MARCHAND
  • tip proiect/servicii oferite Lucrare la cheie: design si proiectare, antreprenoriat general
  • domeniul de activitate Industrie alimentara
  • localizare Targoviste (DB)
  • suprafață 3.800,00mp

Despre proiect

Lucrarea consta in construirea unei hale industriale de 3500mp in parcul industrial Priboiu, compartimentata la interior in spatii organizate si dedicate in functie de fluxul tehnologic.

Proiectarea a presupus un studiu specific al fluxul de productie, dezvoltarea layout-ului, incadrea in sit si  un design care exprima aspectul unei firme cu o mare vocatie internationala.

Fiecare spatiu a fost studiat pentru a mentine standardele hidrometrice  si pentru a rezolva/corecta problemele legate de uzura si de rezistenta la coroziune a materialelor si a instalatiilor, ca urmare a mediului de lucru generat. Materialele, sistemele de instalatii si echipamentele au fost studiate ad hoc.

Finisajele externe, de o calitate estetica deosebita, integreaza o arhitectura a metrialelor cu sistemele de izolare excelente  realizand un EFECT....

Niciun detaliu, nici macar din punct de vedere estetic nu a fost lasat la voia intamplarii, creand acel efect PREGIO, care incercam sa-l redam in fiecare lucrare.

Aportul pentru partea de specialitate, tehnologie si instalatii a fost dezvoltat in colaborare cu doamna ing. Luminita Oana cu o experienta de peste 40 de ani pe partea de tehnologie in industria alimentara.

Fiecare spatiu este gandit pentru materia prima, care trece prin mai multe etape de prelucrare, si permite stocarea in depozite cu celule speciale, precum si un management eficient de gestionare a marfii, atat pentru cea care trebuie prelucrata cat si pentru produl finit.

Prezentări video

Doriți un proiect similar ?

PIRELLI CORD au avut încredere în noi.
PIRELLI CORD
Slatina, (OT)
21.000,00 mp
Mai multe lucrări