Absolut nu!

In multe cazuri se realizeaza o economie însoțita de avantaje semnificative ale produsului nostru (rezistenta la foc, costuri de mentenanta scazute, rezistenta la impact, confort termic în cazul în care acoperisul este in totalitate prefabricat, etc.). Ar trebui să distingem două tipuri de comparație. Structura și inchidere. Structura prefabricata este într-adevăr competitiva cu metalul. Panourile sunt cu siguranta mult mai scumpe, dar au caracteristici duble de izolare termică (economie de energie și confort chiar și fără încălzire/răcire), esteticitate, durabilitate, rezistență la cutremur, coroziune, rezistenta la socuri, la foc 180 min, este un pic din toate într-unul singur. Dacă vom combina structura cu panourile suntem la același nivel ca și costuri pentru clădirile de dimensiuni medii, mai ieftini pentru constructii mai mari decat dimensiunea medie și, desigur, mai scumpi pentru cladirile foarte mici, deoarece avantajul economic care rezultă din structura este "compensată" de un cost mai mare al panotajului.

1) pentru o valenta estetica incontestabila.
2) mentinerea valorii comerciale in timp.
3) rapiditate la montaj.
2) rezistenta ridicata la seism.
3) confort termic si economie de energie incomparabile cu alte tipuri de inchideri perimetrale si de acoperis.
4) rezistenta la foc si la lovituri.
5) nu necesita intretinere

Pentru serviciile, calitatea produselor, competenta tehnica si inovativa si pentru seriozitate. Fiecare client e indrumat pas cu pas pe tot parcursul executiei si poate conta intotdeauna pe sfaturi si idei ce deriva din mai mult de 100 de ani de experienta. Cred ca este exact ce oricine cauta.

Bineinteles.

Elementele noastre au sisteme ce asigura montajul si demontarea exact ca o structura metalica. Acest lucru este valabil la fel si pentru panourile noastre. Asta inseamna ca in caz de delocalizare demontam si montam la loc. Simplu, nu-i asa!?

Desfiintam un mit: o structura usoara nu înseamnă că se comportă mai bine în caz de cutremur. Este o mare prostie! Vom încerca să explicam mai ușor de înțeles pentru toți. Perioada de vibrație a unei clădiri care este analizata, permite calcularea forțelor seismice la care structura în cauză este supusă.

Perioada se calculează:
T=2*π*√(m/k) unde m=masa si k=rigiditatea

Toți cei care au un minim de cunostinte matematice pot înțelege că masa (m) și rigiditatea (k) fiind singurele valori care, pentru a dubla sau tripla masa (greutatea acoperisului), ajunge ca acest lucru sa aiba prin contrapunere o rigiditate dubla sau tripla pentru a obtine aceeasi perioada de vibrare (T) și prin urmare, același comportament seismic sau aceeași capacitate de răspuns la cutremur. CONCLUZIE: este suficient a contrapune modificarii masei, oricare ar fi ea, rigiditatea specifică.

Timpul de executie este redus de la 10% cu pana la 40%, fata de o structura metalica. Acelasi lucru este valabil si pentru panourile prefabricate daca le comparam cu montajul panourilor sandwich. In ansamblu, de obicei, se confunda dimensiunea si greutatea semnificativa, tipice pentru prefabricatele din beton, cu un timp mai mare de executie. In ambele cazuri se folosesc macarale (doar sarcinile difera), dar numarul elementelor de montat in cazul prefabricatelor este circa la jumatate, ceea ce duce la reducerea timpului de executie, conform celor de mai sus.

Urmariti-ne pe Facebook

© 2020 / Gemina Group - Constructii din prefabricate din beton / Hale industriale din beton, Constructii civile din prefabricate din beton

Realizare site web: HASS Web Design